Σχολή Χορού Dance-Up

Θωμάς Γκουντής

Ο Θωμάς Γκουντής είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες χορευτές, διακεκριμένος δάσκαλος και χορογράφος παραστάσεων κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι μακροχρόνιες σπουδές του περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δίπλωμα διδασκαλίας από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και πιστοποιητικό διδασκαλίας κλασικού μπαλέτου RAD. Από το 1989 μέχρι το 1991 μελέτησε το σύστημα διδασκαλίας κλασικού μπαλέτου της Ακαδημίας Vaganova με την Ivana Jotova ενώ είχε την τύχη να είναι μαθητής των κορυφαίων δασκάλων, Ivan Maintatsevsky, Λεωνίδα Ερενίδη, Aime de Lighnierre, Γιάννη Μέτση, Λεονίδα ντε Πιάν και Peter Gross.

Τα έτη 1997 και 1998 διετέλεσε χορογράφος των παραστάσεων «Αίας – Σοφοκλής» σε θέατρο στο West End του Λονδίνου και ballet master της χορευτικής ομάδας European Ballet για την περιοδεία της παράσταση «Cinderella» στη Μεγάλη Βρετανία. Παράλληλα, δίδαξε κλασικό μπαλέτο στη σχολή ανώτερης βαθμίδας του "Central School of Ballet" του Λονδίνου καθώς και στο "Northern London Dance Studio College".
Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί πιστά στη διδασκαλία και έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάδειξη νέων ταλαντούχων Ελλήνων χορευτών στις σημαντικότερες ομάδες και Ακαδημίες της Ευρώπης. Ερευνητικός πάντα μελετά και προτείνει νέους δρόμους και καινούργια στοιχεία για την εξέλιξη της τεχνικής και της καλλιτεχνικής προσωπικότητας των μαθητών του και με βαθιά γνώση της τέχνης του χορού υποδέχεται τους νέους του μαθητές με πρωταρχική αξία την αποδοχή και την μοναδικότητα της προσωπικότητας τους.


Είσοδος

Πρόσφατες καταχωρίσεις

Ψηφοφορία

Ποιός χορός σας ενδιαφέρει πιο πολύ να εξασκηθείτε;:

Ποιοι είναι εδώ

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες και 0 επισκέπτες.

 design & development: D3signAddict