Σχολή Χορού Dance-Up

Σοφία Φλώρου

Η Σοφία Φλώρου είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στη Ρυθμική Γυμναστική. Το 1997 αποφοίτησε τη σχολή χορού της Σ. Μοριάνοβα (ΥΠ.ΠΟ).Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια Κλασικού και Μοντέρνου Χορού, Κλασικού Ρεπερτορίου, Αυτοσχεδιασμού, Μουσικοκινητικής Αγωγής, Καλλιτεχνικής και Αισθητικής Αγωγής σε Ελλάδα και εξωτερικό με τους: Philip Kilner, May Fay (Royal London Academy), Lutz Foerster, Λεωνίδας Ντεπιάν, Αμαλία Στρινοπούλου, Μαρία Τσουβαλά, Μ. Κυνηγού-Φλάμπουρα κ.α.

Έχει συμμετάσχει ως χορεύτρια σε κλασσικά σύνολα όπως Η Λίμνη των Κύκνων με το American Ballet Theatre – M. Petipa και Mannon με το Royal Ballet Theatre του Λονδίνου – Kenneth McMillan.

Έχει διδάξει σε ελεύθερα στούντιο, σχολές χορού, στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το 2003 ίδρυσε το DanceUp Studio. Εισήγαγε το μάθημα του Body Balance, καθώς επίσης διδάσκει Μπαλέτο και Σύγχρονο.

Έχει παρουσιάσει χορογραφίες της με ανεξάρτητες ομάδες χορού. Το 2000 σύστησε την ομάδα χορού Coro, με την οποία έχει παρουσιάσει χορογραφίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Είσοδος

Πρόσφατες καταχωρίσεις

Ψηφοφορία

Ποιός χορός σας ενδιαφέρει πιο πολύ να εξασκηθείτε;:

Ποιοι είναι εδώ

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες και 1 επισκέπτης.

 design & development: D3signAddict