Σχολή Χορού Dance-Up

Μαθήματα Pilates με την Ειρήνη Αποστολάτου

Μαθήματα Pilates με την Ειρήνη Αποστολάτου

Η Ειρήνη Αποστολάτου, είναι αριστούχος απόφοιτη της Κρατικής Σχολής Χορού, πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ενόργανη γυμναστική και αναγνωρισμένη Pilates Instructor. Είναι πιστοποιημένη με τα διπλώματα MK Pilates Matwork Diploma και MK Pilates Equipment Diploma και εκπαιδευμένη από τους Michael King και Malcolm Muirhead.

Το μάθημα της Ειρήνης είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα και τύπους σώματος, για την επιδίωξη ενός ισχυρότερου και ελεγχόμενου σώματος, αυξάνοντας το φάσμα της κίνησης και της ευελιξίας. Χρησιμοποιεί την τεχνική pilates ως μια ιδανική μορφή πλήρους εκγύμνασης του σώματος, δεδομένου ότι εστιάζει στην ενίσχυση των ενδοβάθυ μυών και στην εξισορρόπηση όλων των μυϊκών ομάδων γύρω από τις αρθρώσεις ολόκληρου του σώματος.
Χρησιμοποιεί το υπόβαθρο της στην ενόργανη γυμναστική και το έργο της ως χορεύτρια, δασκάλα και χορογράφος για να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση του σώματος, να βελτιώσει την ισορροπία και τη συμμετρία και να αναπτύξει δυνατούς, τεντωμένους και επιμηκυνμένους μύες καθώς και μια λειτουργική σπονδυλική στήλη. Με 23 χρόνια εργασίας με το σώμα της, η Ειρήνη ασχολείται με την αποκατάσταση και αποθεραπεία τραυματισμών, τροποποιώντας ασκήσεις και προσαρμόζωντάς το στο κάθε σώμα.

ΔΕΥΤΕΡΑ | ΤΕΤΑΡΤΗ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | 8.00-9.00
Dance up, studio χορού και κίνησης | Πρωτογένους 1, 5ος όροφος E: dance.studio(at)gmail.com
T: 210 3257774 | 6936543038

ΣυνημμένοΜέγεθος
pilates-Apostolatou.pdf129.04 KB

Είσοδος

Πρόσφατες καταχωρίσεις

Ψηφοφορία

Ποιός χορός σας ενδιαφέρει πιο πολύ να εξασκηθείτε;:

Ποιοι είναι εδώ

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες και 0 επισκέπτες.

 design & development: D3signAddict